2019-07-20 03:56:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Vigyázzon, mások nehogy félrevezessék vagy becsapják!

Napi horoszkóp július 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Alkotókészsége igencsak munkálkodik önben, kedvező időszak bármely kreatív tevékenységhez. Remek meditációt jelenthet a festegetés a mai napon!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Bármilyen kézügyességgel kapcsolatos tevékenységgel múlathatja ma szabadidejét, az remek kikapcsolódást jelent. Jó lenne, ha a szabadidejét baráti társaságban töltené.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szép napra számíthat, töltse a családja körében! Ha pénzügyekben kell döntenie, hagyatkozzon az intuíciójára, de túlzott kockázatot ne válalljon.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája a Hold a Halak jegyében tartózkodik ma és egy szextilt alkot a futurisztikus Uránusszal. Ma igazán hódolhat, mindenféle ezoterikus hóbortjának a tenyérelemzéstől kezdve a kártyavetésig, ha magasabb szinten űzi ezeket a tevékenységeket, elmehet egy családállításra is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma az ön uralkodó planétája a Nap, együttáll a Rák jegyében a retrográd Merkúrral, az ön tizenkettedik sorsterületén, ez most önt is egy kis megállásra készteti. Ne makacskodjon, maradjon nyitott mások véleményére és elképzeléseire.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Új élmények után vágyakozik és igencsak mehetnéke van, fogja hát magát és utazzon el, ha lehet. Egy utazás ilyenkor az ismeretszerzés legideálisabb módja. Jól fogja érezni magát és rengeteg élménnyel lesz gazdagabb, az uralkodó planétájának köszönhetően, aki a Nappal együttáll.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája Vénusz, szembenáll a Plútóval. Ez egy kétes áldás, heves románcokat hozhat ez a konstelláció, viszont irracionális viselkedéssel jár együtt. A féltékenység a legkevesebb, amit említhetünk, de elhozhatja az áhított nagy szerelmet is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön uralkodó planétája a Plútó, szembenáll a Vénusszal. Szerelmi kapcsolataiban páratlan élményekhez juthat, de várja ki, amíg tisztábban lát, mert egy kicsit a Plútó elvakíthatja az ön éleslátását.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön ma nagyon magbiztos, határozott és rengeteg energiával bír, jó alkalom, hogy elutazzon vagy hogy túrázni menjen a barátaival. A lényeg a fizikai energia levezetésén van, nagyszerű lehetőség például az atlétikára, önmagát is meglepheti, mi mindenre képes.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Konfliktusok várhatók ma odahaza, valószínűleg ön a szabadnapját is a munkára fordítja, és családja, vagy partnere ultimátumot ad önnek, hogy töltsön velük is időt. Törekedjék az egyensúlyt megteremteni a hivatása és a családi élete között.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó planétája, az Uránusz ma egy kellemes fényszöget kap a Holdtól, kiváló időszak, hogy most otthonában munkálkodjon, vagy felújítást végezzen, vagy valamilyen új berendezési tárggyal dobja fel az otthonát. Ön egyébként is szereti az újításokat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Intuíciója a mai napon rendkívül felfokozódhat, idealizmusa úgyszintén. Vigyázzon, mások nehogy félrevezessék vagy becsapják! Nagyobb érdeklődést fog ma tanúsítani a szellemiek és a misztika irányában, mint általában.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: